(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Pikantní filé

Potřebné ingredience
rybí filé (pangas,treska) česnek sojová omáčka 1 citron koření na ryby kopr (sušený,mražený nebo čerství) sůl,barevný pepř kousek másla,olej
Postup přípravy
Rozmrzlé ryby osušíme a pokapeme šťávou z půlky citronu,osolíme,opepříme,potřeme rozmačkaným česnekem (nebo posypeme sušeným česnekem) posypeme kořením
na ryby a koprem necháme chvilku marinovat.
Na pánvi si dáme olej a kousek másla,zprudka rychle ryby osmahneme a pak teplotu ztlumíme
k rybám přidáme druhou půlku citronu pokrájený na kolečka (můžeme přidat i cherry rajčátka) a smažíme pozvolna s rybou.
Ke konci ryby pokapeme sojovou omáčkou.
Podáváme s bramborem nebo kaší...
Zdroj:http://dobroty-recepty.webnode.cz/
na ryby a koprem necháme chvilku marinovat.
Na pánvi si dáme olej a kousek másla,zprudka rychle ryby osmahneme a pak teplotu ztlumíme
k rybám přidáme druhou půlku citronu pokrájený na kolečka (můžeme přidat i cherry rajčátka) a smažíme pozvolna s rybou.
Ke konci ryby pokapeme sojovou omáčkou.
Podáváme s bramborem nebo kaší...
Zdroj:http://dobroty-recepty.webnode.cz/

***
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé